Stiri
Trending

Primii doi morti pe Prince Diamond. Peste o suta de noi decese in ultimele 24 de ore.

de Cristian Botez

Televiziunea nationala Japoneza a anuntat primele decese pe vasul de croazierea Princess Diamond. Este vorba de un barbat si o femeie de peste 80 de ani, care erau infectati cu Coronavirus-CONVID 19. Princess Diamond se afla ancorat in largul apelor din dreptul orasului-port Yokohama, din 3 Februarie, cu 3711 oameni la bord, initial. Peste 600 de pasageri si membri ai echipajului sunt infectati cu virusul ucigas. O parte au ajuns in spitalul special pregatit din Yokohama. Mai multue sute de pasageri au fost evacuati, majoritatea cetateni ai SUA, alti aproximativ 500 de persoane urmau sa fie luati de la bord in cursurl zilei de marti, 19 februarie. Cei evacuati sunt luati , de la cheu, cu autobuze si dusi in gari din Yokohama, de unde sunt preluati de chartere trimise de tarile de origine. Intre timp, in Japonia au mai fost confirmate 70 de noi cazuri.

In China, autoritatile au raportat, la sfaristul zilei de 19 Februarie, 114 noi decese si 394 de noi cazuri de infectare. In total, in China, numarul mortilor a  ajuns la 2.118, iar al imbolnavirilor la 74.576.

La nivel global, azi dimineata, 20 Februarie, se inregistrau 75.727 de infectati si 2128 morti. Totodata, s-au raportat 16.446 de vindecati.

 

 

 

 

 

 

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You