Stiri
Trending

Online, in timp real, numarul deceselor si al celor infectati cu Coronavirus. America Centrala si de Sud, neatinse

de Cristian Botez

Site-ul elaborat de Center for Systems, Science and Engineering-John Hopkins Withing School afiseaza, in tip real, in orice moment, situatia la nivel mondial a epidemiei globale provocate de Coronavirus-CONVID 19.

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR3Wdqfq_Dy6E__RpZ4XXR8zXKIQlRoLbrbcNtqNT9F-LrptDbFeAKDKGzw#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

La sfarsitul zilei de 17 Februarie se inregistraseara 1.775 decese si 71.710 de persoane infectate cu virusul ucigas, dar si 11.176, numarul bolnavilor care au fost vindecati, toate cifrele fiind confirmate de catre autoritati.

Totodata, site-ul arata grafic focarele de epidemie si raspandirea pe zone si tari, singurul continent neatins de Coronavirus-CONVID 19 fiind America Centrala si de Sud.

 

Aceasta este harta interactiva, actualizata in timp real, cu situatia epidemiei globale Coronavirus-CONVID 19:

 

Cel mai mare focar de infectie din afara Chinei se inregistreaza pe vasul de croaziera Diamond Princess, tinut in carantina de catre Japonia. 4… de oameni infectati sunt tinuti izolati la bord, printre care si un roman. Statele Unite se afla in plina operatiune de evacuare, cu ajutorul mai multor avioane special pregatite in acest scop, a celor aproximativ 400 de cetateni americani, care urmeaza sa fie dusi in SUA, unde vor fi tinuti in carantina timp de 14 zile, in centre medicale complet izolate de restul populatiei. De asemenea Canada si Australia si-au anuntat intentia de a-si evacua cetatenii aflati la bordul vasului.

In China, pe fondul scandalului imens declansat dupa ce autoritatile statului s-au dat de gol ca stiau de existenta virusului ucigas, inca din 7 ianuarie, desi primele informatii oficiale au fost anuntate oficial pe 20 ale lunii, actiunile restrictive dure indreptate impotriva populatiei s-au intetit. Astfel, au inceput sa fie vanati toti cei care incalca normele de siguranta impuse de stat, printre acestea numarandu-se si internarea tuturor celor care tusesc in public, pedepsele date, in cazurile de nesupunere ajungand pana la 10 ani de inchisoare sau chiar detentia pe viata.

 

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You