Reportaj

Vaccinul Pfizer-Biontech a ucis un medic american, provocându-i o hemoragie masivă. Dr. Adina Alberts a comentat cazul

 

Vaccinul Pfizer-Biontech a ucis un medic american, provocându-i o hemoragie masivă. Dr. Adina Alberts a comentat cazul

de Cristian Botez

Doctor Adina Alberts, medic specialist de chirurgie plastică, critic fervent al modului în care este gestionată de către Guvern, prin insituțiile abilitate, activitatea de control a pandemiei provocate de virusul SARCOV2, și, în ultima perioadă, a modului în care decurge Campania de vaccinare națională, a publicat ieri, pe pagina sa personală de Facebook, un amplu comentariu pe marginea morții unui medic American, din Miami, Florida, care a murit în chinuri îngrozitoare la două săptămâni după ce ăi fusese administrat vaccinul produs de Pfizer-Biontech.

„Dr. Gregory Michael MD, ginecolog în vârstă de 56 de ani din Miami, a decedat din cauza unei reacții imunitare neașteptate după vaccinarea anti Covid 19, cu vaccinul de la Pfizer. Era un partizan și un mare promotor al vaccinării. La 3 zile după ce a primit prima doză, a observat o purpură trombocitopenică (pe piele) cu apariția a multiple vase sparte și vânătăi. S-a prezentat imediat la Urgență unde analizele au reliefat un nivel ZERO al trombocitelor, trombocite care în mod normal sunt de ordinul sutelor de mii (150 000-450 000). Trombocitele sunt celule care există în sânge și care au rol în coagularea acestuia. Cu cât nivelul lor este mai redus cu atât riscul de sângerare este mai mare. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de pretutindeni de a-l salva, nicio încercare de creștere a nivelului trombocitar nu a dat rezultate, astfel că la aproximativ 2 săptămâni de la vaccinare, Dr Gregory Michael s-a stins din viață datorită unu șoc hemoragic.

Soția îndurerată povestește pe facebook această întâmplare, ne roagă să facem cunoscută povestea lor tragică, lumea științifică, și nu numai, să caute răspunsuri și soluții astfel încât moartea soțului ei să nu fi fost în zadar. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

*Se pare că totuși “metoda mirabolantă” prin care au fost obținute, precum și felul în care acționează vaccinurile anti Covid 19 cu ARN mesager, sunt prea puțin investigate pentru a le putea fi declarate sigure pentru populație.

*Vă amintiți că acum 3 zile vă spuneam că nu mi se pare “safe” acest vaccin datorită modului de acțiune. Vaccinurile de la Pfizer și de la Moderna care utilizează tehnologia ARN mesager, sunt cu mare risc după opinia mea! Sistemul nostru imunitar este mult prea delicat, este compus din foarte multe “reglaje fine” microscopice, și are încă multe necunoscute. Și tot atunci vă spuneam că eu voi aștepta pentru părinții mei în vârstă de 84 de ani, vaccinul de la Astra-Zeneca!”, a conchis dr. Adina Alberts.

Medicul plastician și-a exprimat, în repetate rânduri, în spațiul public, preferința pentru vaccinul produs de Astra-Zeneca. La un moment dat, chiar, exasperată de acuzațiile multora din urmăritorii ei pe pagina sa a unei rețele de socializare, că ar avea un interes material, Dr. Adina Alberts a răbufnit: „ M-ați zăpăcit cu promovarea pentru Astra-Zeneca. Nu fac, fraților, nicio promovare! Am spus public că și Sputnik precum și vaccinurile chinezești, patru deja la număr, sunt mai “de încredere” decât cele de la Pfizer și Moderna!”.

Dr. Adina Alberts(Adina Magdalena Mangu, înainte de căsăstorie)s-a născut pe 5 februarie 1969 în Galați.  Este medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, asistent universitar (2003-2010) la UMF “ Carol Davila”, Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgență „Floreasca”, antreprenor, activist și filantrop. Este medic voluntar “Crucea Rosie” din martie 2020. Dr. Adina Alberts este măritată, din 2013, cu politicianul și afaceristul Viorel Cataramă. Cei doi au o fetiță, Briana Maria. Între 2000 și 2009 a fost căsătorită cu cetățeanul olandez Gerrit Willem Alberts, decedat recent la Spitalul „Matei Balș”.

Fotografii: surse independente

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You