Reportaj

Poliția Română îngenuncheată de incompentenții sistemului. Ce vrea Arafat? Autor: Cristian Botez

Autor: Cristian Botez
Caracal, iulie, 2019. O armată de polițiști și procurori au stat la poarta unei case, ORE ÎNTREGI, în timp ce înăuntru o adolescentă era UCISĂ. TRANȘATĂ și ARSĂ într-un cazan!
Cosntanța, februarie 2021. O armată de pompieri asistă cum o femeie se prpbușește de la balconul unui apartament în flăcări fără să facă nimic.
Onești, martie, 2021. O armată de polițiști și jandarmi stau ca proștii ORE ÎNTREGI în fața unui bloc, în apartamentul căruia un psihopat amenință și în final ucide prin spintecare doi oameni FĂRĂ SĂ FIE CAPABILI SĂ INTERVINĂ!
Între timp „Slavatorul” nr. 1 al Ministerului de Interne. Raed Arafat, își bate joc de Poliția Română și o pune să vâneze oamenii cărora le-a căzut masca sub nas!
Să-mi explice și mie cineva asta!
Arafat, PALESTINIAN născut în SIRIA, musulman, la 26 ani, la 10 ani după ce a venit în România, „a pus bazele Serviciului de Reanimare și descarcerare(SMURD)”! La 26 de ani! După 10 ani de stat în România!
A venit în România la 16 ani. Aș vrea să știu CÂND și CUM a primit CETĂȚENIA ROMÂNĂ?!?!
WIKIPEDIA, Raed Arafat: „|Raed Arafat (n. 24 mai 1964, Damasc, Siria) este un medic român de origine arabo-palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A crescut în Nablus, Cisiordania, iar la vârsta de 16 ani (în 1981) a emigrat în România, pentru a studia medicina.[1] În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă.[3]”

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You