Reportaj

OPINIE. Cui apartin, in aceste zile, televiziunile de stiri?

Opinie de Cristian Botez
Cui apartin, in aceste zile, televiziunile de stiri?
Cand mai vedem si noi un reportaj tv de la Spitalul Militar ridicat acum o saptamana(aprox) in curtea Institutului Ana Aslan?
De ce ambulantele gonesc cu sirenele la maxim, noaptea, la orele 01.00, 2.00, 3.00, 4.00, 5.00, cand soselele si bulevardele sunt absolut libere??? De ce trebuie tinuti in teroare mii si mii de locuitori din aceste zone, zeci de mii, prin urletul sirenelor acestor ambulante carora nu le sta nimic in cale si care ar putea rula fara nicio problema pe sosele si bulevarde, fara sa dea la maxim volumul sirenelor???
Ce dracu’ e cu grafica aia HORROR del a DIGIT TV, cu maciuliile alea de Coronavirs sitilizate, ca niste buzdugane cu tepi inaltate pe niste tulpini, pe fond ROSU, ca SANGELE? Unduindu-se sinistru, morbid pe tot ecranul? Ce are de a face acesata grafica cu realitatea si ce rost are sa o difuzezi minute in sire in jurnalele de stiri??? Ca sa panichezi si sa creezi cosmaruri oamenilor????
Ce dracu’; cauta militarii pe starzi cu armele, cu pustile automate atarnate de umar? Cine ii ataca? Ce vor sa spuna? Ca sunt gata sa traga in oameni, chiar si in cei nesabuiti, in pensionarii care depasesc pe strada ora13.00?
Ce mizerie de manipulare este asta? Ce dracu’ sunt amenzile astea care nu vor fi platite NICIODATA!!! Stiati ca NU SUNT EXECUTORII??? Ati citit normele de aplicare ale Ordonantei 8? Numai cei slabi de inger platesc benevol. Conform normelor de aplicare a Ordonantei se poate plati o jumatate din suma abia dupa 15 zile de la incetarea Starii de Urgenta!!!!
Nu va mai uitati in gura lui Prelipceanu! Este un executant! Cine este patron la DIGI TV? Tesazari, da!? Oradeanul. Stiti ce legatura are el cu Serviciiile secrete? Stiti ca este la ordinele lor? Ale Statului? Ca si Gusa, la Realitatea TV, ca si Paunestii la B1 TV? Ca toti patronii de televiziuni particulare? Producatorii, editorii, reporterii sunt simpli executanti! Au libertate extrem de limitata! Oricum, nu fac nimic de capul lor! Fara aprobare!
Populatia serveste ce i se da! Ce dau Servciciile, ce aproba, ce vrea Statul roman. de TVR, sluga prin excelenta a Statului, nici nu mai are rost sa vorbesc!
DESCHIDETI OCHII!
Judecati singuri!

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You