Reportaj

Mickey Mouse, Minnie si Donald Duck au invins Coronavirusul. Disneyland Shanghai s-a redeschis partial

Unul din primele semne ca epidemia, care a pus uriasul galben-China in genunchi, a intrat in regresie este redeschiderea Complexului Disneyland din Shanghai.

Marele complex de agrement din uriasa metropola s-a redeschis parţial luni, după mai bine de o lună de când îşi închisese porţile din cauza epidemiei de COCID-19 care a lovit puternic China. Parcul de distractii, care poarta numele celebrului desenator/animator, regizor, scenarist si producator american Walt Disney(1901-1966), se intinde pe o suprafata de 4 kilometri patrati si a costat 25 de miliarde de dolari.

Perimetrul propriu-zis rămâne închis însă “un număr limitat” de magazine, restaurante şi un hotel îşi reiau activităţile, a declarat grupul American, detinator al parcului(Disney Parks, Experiences and Products) într-un comunicat, fapt ce face ca autoritatile sa-l bifeze ca “redeschis”, decizia capatand, astfel, valoare de simbol, datatore de speranta pentru populatia sleita psihic de epidemie si de restrictiile draconice la care a fost supusa mai bine de doua luni.

 

 

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You