Reportaj

Mihai Albu terorizat de sarbatori de fosta soție

Iulia Albu, de care creatorul de încălțăminte Mihai Albu a divorțat în urmă cu opt ani, s-a îndurat să-i lase, de Revelion, fetița pe care o au împreună, dar numai după îndelungi insistențe din partea tatălui care a invocat prevederile hotărârii de divorț. Mai mult, Mihai Albu a fost chemat și în instanță, de fosta nevastă, în procedură de urgență, chiar în ziua în care a luat-o pe  fiica sa, Mikaela, acasă. Judecată rapid cauza, în câteva ore, instanța îi dă dreptate lui Mihai Albu.  La terminarea minivacanței copilei cu tatăl său, la preluarea acesteia, au fostprezenți reprezentanții Direcției de Protecție a Copilului. Dar nu s-a terminat aici. Chiar de Sfântul Ion, de ziua de nume și a fetiței și a lui Mihai Albu, Iulia Albu a făcut apel la hotărârea instanței dată cu doar câteva zile înainte.

Innebunit de acțiunile fostei soții, care i-au tulburat timpul petrecut cu fetița sa, acum în vârstă de 11 ani, Mihai Albu a povestit  pe Facebook, în seara de Sfântul Ion prin ce a trecut de sărbători.

Mihai Albu, Fb: „Fiica mea și-a consolidat dreptul de a păstra legturile firești cu tatăl ei! Miercuri 23 decembrie ora 13:00, sună Mika de pe telefonul mamei ei, “Tati, vreau să petrec Craciunul cu tine, mami mă lasă!” Sigur că da, tati, dar noi nu avem Crăciunul împreună anul acesta, avem Revelionul, dar dacă mami este de acord, cu drag facem și Craciunul împreună! Să-mi dea mami mail cu programul că vine tati să te ia”. Primesc mail. „Mika își dorește să petreacă Crăciunul cu tine, vino să o iei la ora 20:00 și să o aduci pe 3 ianuarie, ora 20:00”.

Bucurie mareee! Iau copilul de la fosta sotie pe 23 decembrie ora 20:00. Aveam brad, cadouri de Moș, mâncare, tot ce trebuie. A doua zi Ajunul Crăciunului, pregătim bradul pentru împodobire, vorbim despre Moș Crăciun, fericire mare…sună soneria la 13:00, un executor judiciar. Semnez de primire, îmi face poza și deschid plicul. Cu stupoare constat că mama copilului meu m-a dat în judecată imediat după ce am luat copilul și trebuie să mă prezint la ora 15:00 la Tribunal în regim de mare urgență. Organizez prezentarea în Instanță, anunț avocatul, pe Oana Anghel, care lasă toate pregătirile de Crăciun și îmi sare în ajutor cu promtitudine și profesionalism incredibile. Iau copilul cu mine și ne prezentăm toți trei în fața Judecătorului. Copilul rămâne la intrare cu doi polițiști. Sunt judecat, sunt apărat și apoi absolvit de orice vină. Revenim acasă bucuroși, împodobim bradul și îl așteptăm pe Moșul care vine încărcat cu de toate. Bucurie mare. Peste câteva zile vine și Revelionul. In imobilul în care locuiesc am doi foști colegi de la Arhitectură căsătoriți și cei doi copii minori ai lor. Cobor cu Mika la 11:30 să ciocnesc un pahar de șampanie cu adulții și copiii să se joace un pic. Urmărim artificiile de pe balcon, ne urăm și ne felicităm, copiii se bucură. La un moment dat apare și o altă familie cu un minor, ciocnim un pahar de șampanie și ne felicităm. La 12:30 mergem acasă și ne culcăm bucuroși de trecerea în noul an.

NU PETRECERE!! Trec zilele minunate și se apropie plecarea Mikăi pe data de 3 ianuarie. La aducerea fetiței la mama vin și inspectoarele de la Protecția Minorului care monitorizează la cererea mea raporturile mamă-tată-minor. Predau copilul, tristețe mare, despărțire grea… trec câteva zile și pe data de 7 ianuarie, adică astăzi de Sfântul Ion, ziua onomastică a mea și fetiței mele, sunt chemat din nou în Instanță, mama Mikăi facând apel la soluția din Ajunul Craciunului. Aceeași problemă raportată de reclamant, Completul de Judecată dând din nou aceeași soluție împotriva fostei mele soții, care este bună de plată acum! M-am bazat mereu pe justiție, iar hotărârea obținută în urmă cu puțin timp, pronunțată de judecatorii Tribunalului București este una absolut firească, care vine să confirme soluția primei instanțe obținută în Ajun de Crăciun. Cine mă cunoaște, știe că principiile după care mă ghidez nu au de-a face cu sfera ilicitului, de niciun fel. Cred ca nu mai trebuie să amintesc că nu sunt și nu mi-am propus să devin vreodată un pericol pentru cineva. Iar orice demers de acest gen formulat de mama fiicei mele nu face decât să dovedească o dată în plus că nu e interesată în a menține liniștea și armonia, atât de benefică fiicei noastre. Operațiunea “monstrul” a fost încheiată cu succes. ASTĂZI MIKA ȘI-A CONSOLIDAT DREPTUL SUPERIOR DE A AVEA LEGĂTURI FIREȘTI CU TATĂL EI!”, și-a încheiat Mihai albul textul postat pe pagina sa de facebook.

Scandalul de sărbători mocnea de mai multă vreme și aceasta, după cum reiese din postările pe rețeaua de socializare, din pricina lipsei de cooperare a Iluiei Albu în încercarea tatălui Mikaelei de a se vedea cu fiica sa, corspunzător programului stabilit de instanță. Astfel, pe 19 decembrie, Mihai Albu postase iar un mesaj de disperare. „Weekendul trei din luna este weekendul nostru. Mă prezint la ușă, nimeni acasă. Din păcate încă o nesocotire a Hotărârii Judecătorești…iarăși alertarea Protecției Minorului și a Poliției Române. Ajung din nou acasă fără copil, mama criză de plâns și tensiune. Tot aștept reacțiile autorităților competente…oare până când??”.

Semnatarul acestui articol a solicitat Iuliei Albu, printr-un mesaj, un comentariu pe marginea postării lui Mihai Albu. Până la data publicării Iulia Albu nu a răspuns solicitării.

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You