Reportaj

Manifest pentru demnitatea si viata medicilor si a celorlalte cadre medicale

MANIFEST PENTRU DEMNTATEA SI VIATA MEDICILOR!

de Cristian Botez

Nu mai atacati medicii!!!
Bai, vitejilor, care trimiteti medicii in linia intai fara protectie impotriva infectarii!
Bai, nemernicilor! Voi v-ati duce, stiind ca va puteti infecta oricand? Stiind ca dupa 12-16-24 ore de munca printre bolnavi infectati cu COVID-19, cu masti simple, folosite cu orele, cu saci de gunoi infasurati pe picioare legati cu feshe sau scoci, cu manusi care pleznesc pe degete cand nu te astepti, cu tigani care te scuipa in fata, fara combinezoane, cu bolnavii tarati din sectie in sectie, cu lifturile comune, cu lifturile de hrana, te intorci apoi acasa, ACASA, unde ai o sotie/sot, un copil sau mai multi? Cu spaima in suflet ca te-ai infectat! Cu spaima ca iti poti infecta sotul/sotia! Ca poti SA TI INFECTEZI COPIII!!!!!

Bai, v-ati duce sa munciti asa???? Nu v-ati duce, bai, vitejilor de opereta!!! Ati face caca pe voi.
Dar voi o dati, ca tampitii, o dati cu “Sunt medici! De aia si-au ales meseria asta!” De ce au ales-o, bai cretinilor, ca sa moara ca niste caini? Ca sa-si omoare familia? Ca stai tu in casa, f..i o tastatura, sa te scobesti in nas si sa intinzi mucii pe masa si emiti idiotenii! Ca esti frustrat ca ai da o data, de doua ori de 100 de ori baccsis -BACSSIS, BA, ONORARIU PERSONAL, nu SPAGA, la medic? De aia iti iese veninul asta pe gura?
Bai, handicapatilor mintal si cu sufletul gaunos! Ce tot ii dati cu Jurmantul lui Hypocrate?! Nici nu l-ati citit, nici nu l-ati intelege! Unde scrie, ba, acolo ca medicul trebuie sa se infecteze/ contamineze, cum spun incultii(aia e in cazul radioactivitatii, iradierii!!!)? Unde scrie , bai, retardatilor, ca medicul trebuie sa-si puna in pericol FAMILIA, COPIII, PARINTII SI PE CINE MAI ARE DRAG ACASA??? Proprii COLEGI?
Bai, cretinilor! Ce tot ii dati cu “E razboi! Sa fie in prima linie! Sa nu se predea!”. Care p.la mea din astia cu venin in spume la gura ai facut armata? Ce stii tu despre militarie, armata, razboi! Nimic, bai, boilor! Generalii care si-au dus, in mod voit sau cu nestiinta de lupta, soldatii la moarte, au sfarsit in fata plutonului de executie!
Si, bai astia de lingeti Facebook ul cu bale veninoase! Bai, voi vreti sa trimiteti medicii sa se infecteze?! Pai, bai, idiotilor, daca mor astia, se vor imputina, e clar, nu?, voi desteptilor, ce o sa faceti? Aaaa, stiu! O SA VA FACETI MEDICI! Si o sa depuneti Juramantul lui Hypocrate! Si o sa va duceti in spitale sa taratati si sa consultati bolnavii de Coronavirus! FARA SA FITI ECHIPATI CA SA NU VA INFECTATI! Atunci sa va vad curajul!!!! Dar o sa fugiti ca potarnichiile care incotro!
Baaai, geniilor; filosofilor de cafenea!
Medicii nu isi tradeaza meseria! Dar nici nu vor sa moara prosteste ca vreti voi! Ca politicienii si mafia care i-a sustuinut au distrus tara asta si au lasat-o in pielea goala, dezarmata, in zdrente!
Medicii isi vor face MESERIA cu daruire, dar inconditiile in care se vor simti protejati sanitar, cu echipamente specifice situatiei de fata, totul reglemantat prin Legi si Coduri profesionale!
Isi vor face meseria cand vor fi siguri ca nu vor pune in pericol viata familiei, a copiilor lor de 6 luni, 2 ani, 7 ani, 12 ani, 16 ani, 18 ani, de orice varsta!!!!!!!!
In loc sa va agitati pentru ca acesti OAMENI, acesti MEDICI, sa-si poata face meseria, sa consulta, trateze si sa salveze oameni, in conditii de siguranta pentru ei si a celor din jur, mai bine v-ati orienta energia pentru a determina autoritatile, oamenii de afaceri sa le poata asigura tot ce au nevoie!
Lasati medicii in pace!
PS: In acord cu situatia grava in care ne aflam, cu Starea de Urgenta, cu perspectiva foarte apropiata a declararii Legii Martiale si a Starii de Razboi, medicii pot fi mobilizati, asigurati cu TOT ce trebuie ca sa si desfasoare activitatea, incazarmati si tinuti departe de familii, spre siguranta acestora!

 

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You