Reportaj

Antheia Riesch, consilier USR, fosta yoghina si implicata in recrutarea de dansatoare pentru Japonia

Riesch sustine ca a fost membru MISA acum 20 de ani si ca nu are lagatura cu traficul de persoane

 

Preluare dupa lumeapolitica.ro

Antheia Alekcsandra Riesch, consilier local la Primaria sectorului 2,  din partea USR, a fost membru MISA, in trecut, adepta ferventa al miscarii conduse de guru Gregorian Bivolaru. In 2016, cand a fost aleasa consilier, cei care au propulsat-o in politica, nu cunosteau aceste detalii din trecutul sau.

Înainte de căsătorie, Antheia Aleksandra purta numele de Mutulescu. Ea apare sub acest nume între paginile dosarului „Extaz” instrumentat de procurori împotriva șefului MISA Gregorian Bivolaru. Dosarul se referă la traficul de persoane presupus a fi organizat de Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, iar Antheia Aleksandra Mutulescu apare acolo ca fiind prima adeptă a mișcării care a plecat ca dansatoare în Japonia și care s-a întors cu niște câștiguri considerabile, fapt care l-ar fi determinat pe Bivolaru să trimită și alte yoghine în țara Soarelui Răsare.
„Astfel, potrivit declaratiilor martorei Stoica Laura Veronica ( fila 691 – fila 695 – vol 76 ), numitele Bangau Rodica Popescu Vanda şi înv. Dochinoiu Diana au decis înfiintarea societatii „EXTAZ” SRL în momentul în care numita Mutulescu Antheia Aleksandra le-a relatat despre faptul ca a fost plecata în Japonia ca dansatoare, comunicându-le faptul ca se puteau câştiga sume substantiale din aceasta activitate” se arată în rechizitoriul din dosarul „Extaz”.

In 2017, situl Antheiei, cetateanul elvetian Hano Riesch, s-a sinucis aruncandu-se in cap de la etajul al doilea al unui imobil din Centrul Capitalei, unde cei doi locuiau. Riesch nu a lasat in urma nicvio explicatie pentru gestul sau sinucigas.

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You