Reportaj

Accident cu trei masini si o motocicleta pe Bld. Magheru, ora15.45. Motociclistul a fost ranit usor

Accident cu trei masini si o motocicleta pe Bld. Magheru, ora15.45. Motociclistul a fost ranit usor

Text si fotografii: Cristian Botez

Azi, 25 iunie, in jurul orei 15.45, la intersectia starzii C.A. Rosetti cu Bulevardul Magheru s-a produs un accident rutier spectaculos in care au fost implicate trei vehicule si o motocicleta. Motociclistul a fost usor accidentat, dupa ce a fost lovit in plin de un BMW, acrosat, la randul lui de un FIAT. Accidentul a fost provocat de un sofer UBER, care conducea un Fiat alb. Acesta a intrat in intersectie dinspre Strada C.A. Rosetti, partea dinspre Biserica Boteanu. Soferul unui Wolkswagen, ultima masina acrosata de FIAT, spune ca acesta avea viteza mare.

Prima si cel mai serios lovita masina a fost un BMW negru, condus, in imagini, de individul corpolent imbracat in negru. Din impact, mercedsul a lovit in plin motocicleta, in urma impactului motocilistul fiind aruncat la pamant, unde a stat cateva minute. In cele din urma, ajutat, omul s-a ridicat acuzand dureri la piciorul stang. La locul accidentului au venit rapid doua echipaje de Politie, dupa sapte minute sosind si o ambulanta SMURD.

Soferul care conducea Wolswagenul gri i-a spus reporterului reporterspecial.ro ca i s-a parut  ciudat ca soferul de pe FIAT, in loc sa mearga inainte si sa opreasca tot pe C.A. Rosetti, a tras de  volan dreapta intrand pe contrasens pe Bld. Magheru. Intrebat de reporter ce s-a intamplat, soferul care a cauzat accidentul , vizibil socat de ce s-a intamplat, a spus ca nu-si da seam ace face, ca a trecut  pe culoarea verde a semaforului si ca s-a pierdut. Ulterior a fost preluat de un membru al echipajului de pe ambulanta pentru a i se acroda primul ajutor. La ora redactarii si publicarii acestui material, 16.25, cercetarile la locul accidentului continuau.

Show More

Cristian Botez

Cristian Botez – jurnalist din 1991, presa scrisa, radio, televiziune. Reporter special cotidiane si periodice; reporter de televiziune, realizator si prezentator de emisiuni radio si tv(criminalistica)-B1TV, National TV, Antena 1 TV. Specializat in corespondente de razboi in Orient, Africa Centrala si de Nord, fosta Yugoslavie; mari dezastre naturale-America Centrala, Japonia; investigatii, reportaje speciale, interviuri din toate domeniile. A semnat in Romania libera, Evenimentul zilei, Ziua, Cotidianul, Adevarul, Click!, Timpul, Convergence(Strasbourg). Contact: cristianbotez1965@gmail.com; telefon mobil 0725 650 335

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

We've detected that you're using Ad Blocking software. In order to keep our website free, this site is sponsored in party by advertisements. Please consider disabling Ad Blocker on this website if you enjoyed the content. Thank You